ONZE PRAKTIJK & THERAPEUTEN

Wij zijn een laagdrempelige praktijk, die zich binnen de aanwezige mogelijkheden inzet voor iedereen. Wij gaan uit van het totale mensbeeld.

Ons motto is: twee weten er meer dan één. Daarom hebben wij ook regelmatig intercollegiaal overleg. Hier wordt u​ uiteraard bij betrokken.

 VOORDELEN VAN ONZE PRAKTIJK

SAMENWERKINGSVERBAND

Wij vormen samen met 4 andere praktijken de SRF (Samenwerkende Rijswijkse Fysiotherapeuten). Deze samenwerking is ontstaan om een zo groot mogelijke kwaliteit te waarborgen en toch kleinschalig te blijven.

 

Dit biedt de mogelijkheid om in overleg met de cliënt een andere collega te raadplegen om, bijvoorbeeld, een echografie van een klein gewricht te laten maken of onder begeleiding medische training te volgen.

WIM DE KORTE

BIG 59034208604

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut

Wim is na het behalen van zijn bul in Medicijnen als fysiotherapeut afgestudeerd. Inmiddels is hij al meer dan 40 jaar werkzaam in de gezondheidzorg. Hij is er zeer trots op Algemeen Fysiotherapeut te zijn, specialist in bewegen. ”Voor mij betekent dat, dat ik door al mijn opleidingen en ervaring in staat ben alle klachten vakkundig te behandelen,” zegt Wim.

Hij heeft ruime ervaring opgedaan, maar heeft zich vooral gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie, acupunctuur en haptonomie. Hij heeft hiervoor verschillende opleidingen afgerond in binnen- en buitenland.

TAL WILKINS

BIG 79917297304

Fysiotherapeut, Introtone Advanced Therapeut (IMT), sportmasseur en Orthomoleculair Therapeut IO

Tal is afgestudeerd in 2013 aan het Thim van der Laan instituut te Utrecht. In 2017 heeft hij de 4-jarige opleiding in München afgerond tot Introtone-Advanced-Therapeut; Intergrative Manuel Therapy (IMT). Op dit moment is hij bezig zijn opleiding tot Orthomoleculair Therapeut af te ronden. Zijn drijfveer is mensen te behandelen op weg naar genezing en hen te informeren over de werking van het lichaam, ziekte en gezondheid. Onbegrepen en chronische klachten brengen zijn passie naar boven om hoe dan ook een oplossing te vinden.

Jarenlang is hij docent Martial Arts geweest waardoor ook zijn interesse is gewekt in Oosterse geneeswijze. Hij voelt zich als in vis in het water in deze praktijk.

SANNE LAMMERS

BIG 79034284104

Fysiotherapeut, acupuncturist, haptotherapeut gespecialiseerd inchronische pijn, stress en onbegrepen klachten.

Met één therapie krijg je de klachten niet weg. De oorzaak van klachten is vaak zeer divers. Het is niet alleen fysiek, maar ook geestelijk, mentaal.

Het was Sanne haar wens dat ze als therapeut de mogelijkheden had om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Een uitdaging gaat zij niet uit de weg.

Zij heeft daarvoor ná haar opleiding tot Fysiotherapeut aan de Academie voor Fysiotherapie Jan van Essen (1979) verschillende opleidingen gevolgd. Acupunctuur, daarna volgden haptonomie, pijnbegeleiding, mindfulness en andere meditatietechnieken. Verder heeft zij aan de Phoenixopleidingen te Utrecht ‘Systemisch werk en opstellingen’ afgerond.

JENNY VAN VELZEN

Coach en Verliesbegeleider

Het begeleiden van mensen bij veranderingen in de loop van het leven is haar kracht. Opleidingen op het gebied van professionele coaching en veranderkunde hebben hiervoor de professionele basis gelegd. Omdat verandering vaak gepaard gaat met een vorm van verlies heeft zij daarvan haar specialisatie gemaakt en hiervoor verschillende opleidingen afgerond.

Haar ervaring is dat veel mensen zich opgelucht voelen als zij zich uitspreken en daarbij gespiegeld te worden. "Mijn vraag of klacht is zo gek nog niet." Met een paar goede gesprekken zijn gedachten weer geordend en is er al meer inzicht in de situatie. Vervolgstappen kunnen gezet worden. NLP, systemisch werk, transactionele analyse, creatieve werkvormen, mindfulness en (zelf)compassie kunnen handvatten zijn in de begeleiding.

ONZE THERAPEUTEN ZIJN AANGESLOTEN BIJ:

KLACHTENREGELING

Onze praktijk is WKKGZ proof (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg) .

Heeft u een klacht over de behandeling van uw therapeut of bent u ontevreden over de manier waarop uw therapeut met u is omgegaan? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de praktijk.

WAAR KUNT U MET UW KLACHT TERECHT?

Ga allereerst het gesprek aan met uw therapeut of een van zijn/haar collega’s als u het ongemakkelijk vind de betreffende therapeut direct te benaderen. Neem iemand mee die u vertrouwt als u het lastig vindt om dit alleen te doen, bijvoorbeeld uw partner, een familielid of iemand anders.

Als u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht kunt u op de volgende website informatie vinden wat de volgende stappen kunnen zijn:

Fysiotherapie/Manuele Therapie

PRIVACY

Wij voldoen aan de nieuwe Europese Privacy Wetgeving (AVG) die per 26 mei 2018 is ingegaan.

Klik op het rode PDF icoontje rechts onderaan de pagina om onze Privacyverklaring in te zien.

CONTACTGEGEVENS

Fysiotherapie de Korte, Lammers & Wilkins

​Vestiging Bous de Jongpark (Wim de Korte & Sanne Lammers):

Bous de Jongpark 6

2283 TH  Rijswijk

E: info@fysiodekorte.nl

Tel: 06 - 36 223 166

​Vestiging Karel Doormanlaan (Tal Wilkins & Jenny van Velzen):

Karel doormanlaan 259

2283AN  Rijswijk

E: info@praktijkwilkins.nl

Tel: 070 - 393 23 15

VINDT ONS >>

© 2018 by fysioWilkins. Proudly created with Wix.com